23 juni 2023

Met bewoners in gesprek op het wijkfeest

Op 17 juni waren HVC en de gemeente Pijnacker-Nootdorp aanwezig op het wijkfeest in het wijkpark van Klapwijk. We stonden daar om vragen van bewoners te beantwoorden over een warmtenetaansluiting en wat lekkers uit te delen.

Wijkfeest 17 juni

Pannenkoeken bakken op een inductiekookplaat

Bij een feest hoort natuurlijk goed eten, daarom bakten we pannenkoeken voor de buurt. Ook de burgemeester bracht een bezoek aan de kraam. Het bakken deden we op de inductiekookplaat en pannen die ToekomstGroep aanbiedt wanneer bewoners zich aansluiten op het warmtenet. Overgaan op warmte betekent namelijk dat koken op gas verleden tijd is. Tijdens de gesprekken aan de kraam vertelden veel bewoners dat ze al op inductie koken en daar gelukkig erg tevreden over zijn.

In gesprek over het warmtenet

Daarnaast was er ook gelegenheid om in gesprek te gaan met de elkaar. Ook konden bewoners een warmte-unit bekijken die (in de meeste gevallen) in meterkast geplaatst zal worden. Het was goed om bewoners te spreken, hun overwegingen aan te horen en ze verder te informeren.

in gesprek bij warmte-unit

We informeren u graag

Ook deze zomer gaan we gewoon door met het informeren van bewoners en voeren we keukentafelgesprekken. Woont u in warmtenet fase A en heeft u nog geen gesprek gehad? Klik hieronder om u aan te melden voor een keukentafelgesprek.

Ik wil meer informatie over een warmtenetaansluiting

Keukentafelgesprek aanvragen