Keukentafelgesprek, hoe werkt het

Woont u in warmtenet fase A en wilt u meer weten over uw aanbod op maat? Meld u dan aan voor een keukentafelgesprek. Zodat u daarna een weloverwogen keuze kan maken voor een aansluiting op het warmtenet. Ook kunt u vanaf 17 mei gebruik maken van de wekelijke inloopmomenten op woensdagmiddag van 15:00 uur tot 19:00 uur in de Ontmoetingskerk.

""

Wat kan ik verwachten van het keukentafelgesprek

Tijdens het gesprek

Een medewerker van HVC komt samen met een medewerker van ToekomstGroep thuis bij u langs. HVC gaat met u in gesprek over het warmtenet en neemt samen met u alle stappen door, van het eerste gesprek tot de aansluitovereenkomst. De aannemer ToekomstGroep beoordeelt of, en zo ja welke aanpassingen in uw woning nodig zijn voor een goede werking van uw warmtenetaansluiting. U ziet meteen wat de kosten zijn voor het aanpassen van de woning. Het keukentafelgesprek zal ongeveer een uur duren.

Na het gesprek

Wij laten een map met aanvullende informatie bij u achter. Hierin vindt u bijvoorbeeld een beschrijving van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden als u aangesloten wordt, een conceptversie van de aansluitovereenkomst en productspecificaties van de elektrische kookplaat (mocht u die willen aanschaffen). Eén week na het gesprek ontvangt u een gepersonaliseerde aansluitovereenkomst en een definitieve offerte van ToekomstGroep waarin staat beschreven welke aanpassingen er aan uw huis gedaan moeten worden en welke kosten hieraan verbonden zijn

Aanmelden keukentafelgesprek

Om dit formulier te gebruiken moet je de cookies accepteren. Dan kan via de cookiemelding onderaan het scherm.